Noile corpuri de iluminat de exterior cu LED de la Philips combină eficiența energetică și fiabilitatea în orice moment al anului

Noile corpuri de iluminat de exterior cu LED de la Philips

Signify, liderul mondial în domeniul iluminatului, oferă noi lămpi de exterior Philips LED, eficiente din punct de vedere energetic, concepute pentru a funcționa în condiții meteorologice variabile, răspunzând în același timp necesității de a reduce consumul de energie. Noile spoturi, lămpi de perete, piedestaluri și spoturi pentru grădini și alte spații exterioare pot rezista la temperaturi ridicate și expunerea la soare. Calitatea și luminozitatea îndelungată vă permit să vă petreceți timpul liber în exteriorul casei pe tot parcursul anului, în timp ce tehnologiile LED și UltraEfficient Solar încorporate ajută la reducerea consumului de energie.

Luminile de exterior cu LED Philips sunt concepute pentru a funcționa în orice condiții meteorologice, astfel încât, fie că aveți grădina acoperită cu zăpadă sau scăldată în razele puternice ale soarelui, vă puteți bucura de spațiul experior pe tot parcursul anului. Luminile solare își mențin luminozitatea chiar și în timpul iernii. Indiferent dacă cerul este mohorât sau însorit, luminile sunt construite pentru a rezista la temperaturi extreme de până la -20°C și de peste 40°C. Ele rezistă la expunerea ridicată la soare și la razele UV, precum și la ploi torențiale sau la o umiditate atmosferică de până la 85%, fără a duce la coroziune.

Noile lămpi de exterior Philips LED includ tehnologia UltraEfficient LED sau Solar pentru a reduce consumul. Cu o durată de viață de până la 50.000 de ore, acestea vă permit să vă bucurați de un iluminat exterior eficient din punct de vedere energetic și de durată în grădină, balcon, terasă sau drumul de acces.

Luminile de perete, piedestalurile și stâlpii Philips LED UltraEfficient Arbour oferă o lumină albă caldă pentru spațiul exterior pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp. În comparație cu luminile LED standard, acestea economisesc cu 50% mai multă energie datorită LED-urilor de clasă.

Aplicele și piedestalurile Philips LED UltraEfficient Solar Tyla sunt alimentate cu energie solară și oferă două niveluri de luminozitate care pot fi activate automat de către senzorul încorporat. Bucurați-vă de grădină într-o seară de vară relaxantă cu lumină difuză sau lumină intensă pentru a vă orienta la intrarea sau ieșirea din casă în zilele mohorâte. Modul de conservare a energiei poate fi utilizat astfel încât luminile să se activeze doar atunci când este detectată mișcare. Luminile Solar Tyla UltraEfficient nu necesită energie externă datorită tehnologiei solare încorporate. Cu o cantitate potrivită de lumină, acestea pot dura de până la 500% mai mult.

Sistemul Philips LED GardenLink de joasă tensiune este format din spoturi, piedestaluri și accesorii care oferă o lumină puternică pentru a pune accent acolo unde îți dorești și sunt proiectate să reziste. Funcția simplă de configurare facilitează instalarea luminilor în câteva secunde, oriunde este nevoie. În plus, senzorul Dusk-to-Dawn oferă un control cu temporizator cu patru moduri, care poate fi utilizat pentru a aprinde sau stinge automat lumina în anumite momente ale zilei.

La Philips LED, ne străduim să satisfacem nevoile consumatorilor. Cercetările ne-au arătat că rezistența la intemperii și durabilitatea sunt considerate factorii cheie pentru luminile de exterior. Având în vedere schimbările climatice, înțelegem că acest lucru este mai important ca niciodată. Luminile de exterior Philips LED ies în evidență, deoarece sunt proiectate și dovedite pentru a funcționa într-o mare varietate de condiții„, spune Michael Rombouts, Business Unit Leader LED Lămpi și Corpuri de Iluminat Signify. „În plus, prețurile pentru energia electrică au crescut în ultimul an, iar spațiile exterioare oferă, de asemenea, oportunități pentru consumatori de a economisi energie – susținând mediul și provocarea creșterilor actuale„.

Important:

1.               Testele care au fost efectuate: 1000 de ore de expunere la UV fără îngălbenire sau rupere; 500 de ore de test de pulverizare a sării și test de solvat chimic pentru a rezista la coroziune și rugină; test de condiții extreme (85 de grade cu 85% umiditate) pentru a rezista la condiții meteorologice extreme; test de rezistență la apă în momentul 0 (la ieșirea din fabrică) și după durata de viață pentru a asigura angajamentul IP pe durata de viață.

2.               Compararea corpului de iluminat Philips UltraEfficient cu corpul de iluminat Philips LED Bustan. Aparatul de iluminat Philips UltraEfficient utilizează cu cel puțin 50% mai puțină energie și oferă o durată de viață de 50.000 de ore.

3.               În comparație cu corpul de iluminat Philips Dusk Solar, tubul solar Philips UltraEficient durează cu 500% mai mult atunci când bateria solară este complet încărcată.