Legrand lansează o colecție premiată, adaptată tuturor spațiilor de lucru

Legrand lansează o colecție premiată, adaptată tuturor spațiilor de lucru

Grupul Legrand, specialist global în infrastructuri electrice și digitale, anunță disponibilitatea pe plan local a noii game INCARA, care se face remarcată prin versatilitatea produselor, acestea fiind soluția ideală pentru toate tipurile de spații – fie că este vorba de spații de lucru, de relaxare sau spații publice.

Produsele de aparataj INCARA vin ca răspuns la diversele nevoi ale consumatorilor, reprezentând multiple soluții ce pot fi integrate cu ușurință în orice tip de mobilier, având un design modern și elegant. Unul dintre elementele de bază a realizării noii game a fost integrarea confortabilă pentru orice tip de utilizator, fie că este vorba despre un instalator profesionist sau de utilizatorul final.

“Pentru Legrand, oferirea soluțiilor adaptate nevoilor clienților noștri reprezintă unul dintre valorile de bază ale companiei, astfel că analizăm în permanență cerințele utilizatorilor și dezvoltăm game moderne și diverse. Noua colecție INCARA vine ca răspuns la multiple necesități ale clienților noștri, fiind caracterizată de un set de produse extrem de versatile cu un finisaj modern, potrivite oricărui tip de utilizator. Așadar, fie că este vorba despre birouri individuale sau spații de lucru comune, de săli de ședințe sau de spații publice, de hoteluri sau cafenele, produsele INCARA pot fi integrate cu ușurință transformând orice încăpere într-un loc funcțional și interconectat.”  a declarat Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

Produsele din noua gamă dispun de finisaje premium, utilizând materiale precum inox, stejar sau beton, iar culorile inedite pentru industrie precum albastru de mătase, portocaliu ghimbir și verde crud vor completa cu succes spațiile cu un design contemporan.

Combinația deosebită dintre elementele de design, calitatea superioară a materialelor utilizate și funcționalitatea produselor au fost apreciate și în cadrul competiției Red Dot Award 2022, produsul INCARA Electr’On primind chiar distincția Red Dot.

În plus, designul de produs ține cont și de obiectivele de mediu care reprezintă un element foarte important pentru compania Legrand, astfel că majoritatea noilor produse sunt împachetate în ambalaje de carton, mai ușor de reciclat.

Pentru a găsi soluția ideală de integrare și o mai bună vizualizare a rezultatului final, Legrand oferă clienților săi cu ajutorul software-ului pCon 3D posibilitatea de a configura virtual toate produsele din gama Incara în funcție de spațiul disponibil. Datorită acestui soft, profesioniștii care au proiecte de amenajare de birouri sau de încorporare a accesoriilor electrice în mobilier pot fi siguri că au ales produsele INCARA potrivite pentru nevoile clienților lor.

Gama Incara este deja disponibilă pe plan local și poate fi comandată de la partenerii autorizați Legrand – mai multe informații sunt disponibile pe site-ul legrand.ro.

Despre Legrand

Legrand este specialistul global în infrastructuri electrice și digitale. Soluțiile sale complete pentru toate tipurile de clădiri – rezidențiale, comerciale, de birouri, învățământ, centre de date, spitale și alte centre de sănătate, hoteluri și construcții industriale, îl fac un etalon în domeniu pentru utilizatorii din întreaga lume.

Bazându-se pe un program în care sunt implicați toți angajații şi partenerii cheie, strategia Legrand pentru o creştere sustenabilă include lansarea constantă de produse și servicii de înaltă tehnologie adaptate la nevoile și cerințele pieței.

Legrand a raportat vânzări de aproximativ 7 miliarde de euro în 2021. Compania este listată la Euronext Paris și este o componentă notabilă a indicilor bursieri CAC 40 (cod ISIN FR0010307819).

În România și Republica Moldova, Grupul Legrand este prezent de peste 20 de ani şi comercializează, prin intermediul distribuitorilor săi, cele mai variate și inovatoare produse din domeniul electric sub umbrela a 15 mărci de top, dintre care cele mai reprezentative sunt: Legrand, BTicino, Zucchini, Cablofil, Netatmo.