Costin Gheorghe, Director Economic Sipex Company: Pentru noi, lucrul cel mai important este obținerea rapoartelor în timp real

Costin Gheorghe, Director Economic Sipex Company

Sipex Company, distribuitor de top de materiale pentru construcții, își gestionează afacerea cu ajutorul unui pachet de sisteme flexibile și integrate, de la Senior Software. Implementate în 2014, softurile i-au permis business-ului să se extindă și să își consolideze poziția pe piață. În prezent, Sipex Company dispune de 12 centre logistice, un parc auto cu circa 200 de autovehicule, o cifră de afaceri de 59 de milioane de euro și are în plan deschiderea unor noi puncte de lucru. În plus, din 2022, acțiunile Sipex au început să fie tranzacționate în piața AeRO, distribuitorul având în plan transferul în piața principala a Bursei de Valori București și continuarea dezvoltării cu susținerea sistemelor furnizate de către Senior Software.

Întrebarea cărămidă: Ce v-a adus nou implementarea SeniorERP?

Costin Gheorghe, Director Economic – Sipex Company: De când am implementat SeniorERP, timpii s-au îmbunătățit pe toată linia operațională. Am eficientizat fiecare transport și ținem sub control costurile privind consumul de combustibil. întotdeauna putem analiza cu atenție dacă, ce, când sau cât trebuie să comandăm, în funcție de rotația pe care ne-o dorim și de alte criterii. Pentru noi, lucrul cel mai important este obținerea rapoartelor în timp real cu SeniorVisualBI, care este o soluție magnifică. Putem urmări vânzările pe agent, pe zonă, pe tip de produs și putem vedea profitabilitatea pe agent, pe punct de lucru și nu numai. Sistemele s-au potrivit perfect pe cerințele noastre. Au trecut deja în jur de 10 ani de când suntem parteneri Senior Software și mă bucur că am făcut această alegere. Am simțit din plin toate beneficiile acestei colaborări. Este dovedit faptul ca Senior Software ne-a ajutat foarte mult în dezvoltarea noastră. Dorim în continuare să ne dezvoltăm – intenționăm să deschidem și alte puncte de lucru și, cu siguranță vom găsi în partenerul nostru sprijin pentru atingerea acestor noi obiective.

Despre Sipex Company

Sipex Company oferș produse si soluții complete pentru domeniul construcțiilor, având o experiență pe piață de peste 26 de ani și dispunând de un personal format din 300 de angajați. Compania ocupa locul 2 în distribuția de materiale și finisaje pentru construcții la nivel național, vânzarea realizându-se prin intermediul a 3 canale: retail tradițional, B2B și online. Printre brandurile distribuite de Sipex se numără: Ceresit, Rigips, Isover, Weber, Cesarom, Swisspor, Austrotherm, Baumit, Porotherm și multe altele.