Cristian Mătăşel, Director General Metigla: Este acel acoperiş care se integrează perfect în povestea casei mele

Cristian Mătăşel, Director General Metigla

Inovația produsului FALT SOLAR constă în integrarea, din punct de vedere tehnologic dar și ca design, a două produse diferite (panou fotovoltaic şi acoperiş), de cea mai înaltă calitate. De acum nu mai este nevoie să instalezi panouri solare peste acoperiș, ci beneficiezi de ambele avantaje – protecție în fața intemperiilor și energie electrică din surse regenerabile. Acoperișul solar 2-în-1 FALT SOLAR, o soluție completă și complexă Acoperișul metalic cu module fotovoltaice (PV) integrate este soluția inovatoare propusă de Metigla, în parteneriat cu Roofit Solar, o companie estoniană înființată în 2016, care dezvoltă și produce soluții fotovoltaice 2-în-1, integrate în clădiri (BIPV).

Întrebarea cărămidă: Există inovație pe segmentul dumneavoastră de activitate

Cristian Mătăşel, Director General Metigla: Noi, la Metigla, avem o misiune, aceea de a le oferi clienţilor şi partenerilor noştri soluţii inteligente şi sustenabile, cu accent pe siguranţă şi calitate premium. Când a venit vorba de inovaţie, în materie de soluţii de acoperire, unul din avantajele pe care nu am dorit să-l compromitem a fost estetica acoperişului Metigla. Aşadar, am căutat acel partener, cu sprijinul căruia să continuăm să complimentăm arhitectura fiecărei locuinţe, cu un acoperiş ce produce energie verde. Falt Solar nu este doar un acoperiş revoluţionar, care furnizează energie regenerabilă, ci este acel acoperiş care se integrează perfect în povestea casei mele, a casei tale şi a tuturor caselor, ca o haină bine croită.

Despre Metigla

Metigla este o afacere de familie pornită în urmă cu 40 de ani în Belgia, iar pe piața din România este prezentă din anul 2000. Creșterea organică și continuă a portofoliului de produse și servicii se bazează pe inovație, calitate premium, pasiune și sustenabilitate.

Portofoliul companiei oferă soluții pentru închideri metalice de cea mai înaltă calitate, pentru proiecte rezidențiale, industriale, pluviale dar și de fațade. Metigla este prezentă şi în Belgia, Franța, Olanda, Luxemburg și Congo.