Home Constructii Produse Vremea grătarelor – tema lunii iunie la HORNBACH

Vremea grătarelor – tema lunii iunie la HORNBACH

6 min read
0
0
394

Odată cu sosirea vremii calde, tot mai mulți români sunt interesați de petrecerea timpului în aer liber, în natură, la munte sau chiar în curte. Iar pentru că o ieșire la iarbă verde nu poate fi completă fără o masă împreună cu cei dragi, HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, pune la dispoziția clienților săi, pe tot parcursul lunii iunie, numeroase tipuri de grătare și accesorii necesare acestei activități.

„O ieșire în natură, la grătar, se află în topul activităților preferate de români în timpul liber deoarece este o ocazie potrivită de a petrece timp alături de cei dragi și de a se bucura de o mâncare gustoasă. Iar pentru că vara a sosit deja, HORNBACH s-a pregătit cu cele mai noi tipuri de grătare și accesorii pentru clienții care vor să-și înnoiască sau să achiziționeze aceste ustensile“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General HORNBACH România.

Astfel, în toată rețeaua magazinelor HORNBACH, clienții pot găsi o varietate de grătare, în funcție de necesitățile și preferințele lor. Cele mai răspândite modele – grătarele pe lemn sau pe cărbune – sunt simple, relativ ușoare (în funcție de model), iar combustibilul pentru acestea este ieftin. Important de menționat este că lemnul ars dă o aromă deosebită cărnii și mâncării în general. De asemenea, la HORNBACH se pot găsi numeroase tipuri de grătare pe gaz, acestea fiind cele mai practice, întrucât focul poate fi pornit foarte repede, se poate regla ușor intensitatea flăcării, se curăță rapid și nu fac mult fum. În principiu, sunt ideale pentru zonele mai închise sau cu vecini în apropiere. Pe de altă parte, indiferent că vorbim de grătare mari de exterior sau de cele pentru bucătărie sau terasă, grătarele electrice au o serie de avantaje incontestabile. Nici aceste tipuri de grătare nu produc fum intens, se pot utiliza atât în interior, cât și în exterior, se încălzesc foarte repede și se curăță relativ ușor.

Iar pentru a se bucura de cât mai mult timp, respectiv pentru a le facilita lucrul cu grătarul, HORNBACH le propune clienților diverse tipuri de accesorii necesare și utile în această activitate. Așadar, atât în rețeaua de magazine, cât și pe platforma online, aceștia pot găsi o varietate de modele de seturi pentru marinată, suporturi pentru coaste, fripturi, aripi de pui, frigărui și multe alte accesorii pentru carne, precum seringi de marinat sau pulverizatoare de ulei. Pentru iubitorii de pizza, se găsesc palete și cuțite speciale, dar și pietre rotunde necesare pentru realizarea unei pizza de calitate. Totodată, pentru a păstra curățenia după finalizarea grătarului, HORNBACH propune diverse aspiratoare pentru cenușă, special proiectate pentru îndepărtarea ușoară a cenușii din grătare, cuptoare și șeminee. Pentru mai multe recomandări și sfaturi utile legate de alegerea tipului de grătar și accesorii potrivite, în magazinele HORNBACH, în zona special amenajată pentru acest proiect, consultanții vor oferi informații avizate celor interesați, pe tot parcursul lunii iunie. Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.hornbach.ro.

Load More Related Articles
Load More By Anca Cirjan
Load More In Produse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

De la un simplu balcon, la o oază de relaxare – tema lunii mai la HORNBACH

Balconul este unul dintre spațiile locuinței ce poate fi ușor transformat într-o zonă dedi…