Home Interviu Violeta Neniță, market manager Ikea România:”Punem oamenii pe primul loc.”

Violeta Neniță, market manager Ikea România:”Punem oamenii pe primul loc.”

4 min read
0
0
373

Ikea asigură echiparea completă cu 350 de paturi, saltele, cearceafuri, pilote, perne, bucătăria pentru personalul medical, dar și o serie de produse de mic mobilier în valoare de peste 85.000 euro. Livrările au început deja în cursul acestei săptămâni, potrivit unui comunicat de presă.

Ikea este una dintre companiile care au răspuns apelului de implicare din partea Auchan și Leroy Merlin pentru proiectul de amenajare a unității de suport medical Bucureștii Noi. În acest sens, compania oferă articole textile și mobilier în valoare totală de peste 85.000 de euro.

„Încă de la începutul răspândirii virusului Covid-19 în România, noi, la Ikea, am făcut tot ce am putut pentru a răspunde nevoilor oamenilor în această perioadă. Mulțumim Auchan pentru această nobilă inițiativă și pentru oportunitatea de a-i ajuta pe cei direct afectați – pentru noi este un privilegiu să le putem îmbunătăți viața și să îi susținem în ceea ce sperăm să fie o recuperare cât mai rapidă. Vom continua să punem oamenii pe primul loc în tot ceea ce facem”, a declarat Violeta Neniță, market manager Ikea România.

Suprafața de 7.500 m2 este în plin proces de echipare și urmează să acomodeze 350 de paturi, containere de cazare pentru medici, containere sanitare și dușuri pentru pacienți, zone distincte de luat masa pentru cadre medicale și pacienți, asigurându-se astfel condiții decente de îngrijire pentru cazurile noncritice. De asemenea, pacienții și personalul medical vor avea mesele zilnice asigurate, precum și servicii conexe de funcționare a spațiului.

IKEA este un conglomerat multinațional înființat în Suedia, cu sediul central în Olanda, care proiectează și vinde mobilier gata de asamblat, aparate de bucătărie și accesorii pentru casă, printre alte bunuri și servicii la domiciliu. Înființată în Suedia în 1943 de către Ingvar Kamprad, în vârstă de 17 ani, IKEA este cel mai mare retailer de mobilă din lume din 2008.

Brandul folosit de grup este un acronim care constă din inițialele fondatorului, precum și cele ale Elmtaryd, ferma familiei în care s-a născut, și satul din apropiere Agunnaryd (orașul său natal din Småland, sudul Suediei).

Load More Related Articles
Load More By Gavrilescu Luca
Load More In Interviu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cele mai importante investiții pe care trebuie să le faci într-o clădire de birouri

Clădirile de birouri au fost dintotdeauna unul dintre pariurile câștigătoare în domeniul i…