Home Constructii Top 3 proiecte de case

Top 3 proiecte de case

3 min read
0
0
394

1.Proiect casa parter + etaj – Cubiqa

Designul casei Cubiqa (dimensiuni de 10 x 8,5 m) inspiră și încurajează eficiența. Arhitectura contemporană si elegantă a locuinței este generată de liniile moderne si atenția pentru detalii, precum si de jocul subtil al volumelor. Vitrajele susțin nota de modernitate a designului, lăsând suficientă lumină naturală să pătrundă in interior. Parterul proiectului Cubiqa include living, dining, bucatarie, birou (poate fi si dormitor de oaspeti), grup sanitar și un spațiu de depozitare, iar la etaj se află un dormitor matrimonial cu dressing, alte două dormitoare si o baie. 

Mai multe detalii despre proiectul 1 aici

2.Proiectul de casă modernă cu parter este un proiect de casă pentru o familie cu 2 copii datorită arhitecturii funcționale ce a permis realizarea a 4 camere. Livingul spațios este ideal pentru a petrece timp alaturi de cei dragi, cele 3 dormitoare oferă spațiu de joaca pentru cei mici si de odihnă pentru cei mari, cele 2 bai eficientizează timpul de pregătire pentru intreaga familie, bucătăria este prevăzuta cu o cămară pentru un spațiu mai bine organizat.

Mai multe detalii despre proiectul 2 aici.

3.Casă parter si etaj mansardat cu trei dormitoare

Casă cu parter si etaj mansardat cu un aspect modern si spații generoase. Proiectul este prevăzut cu trei dormitoare dar camera destinata spațiului de birou de la parter poate fi transformată in dormitor. Casa are o structură in cadre din beton armat cu zidarie din BCA. Proiectul poate fi adaptat pentru o structură din panouri din lemn. Se pot efectua modificări asupra proiectului, redimensionarea construcției, suprainalțarea acoperișului sau creerea unui subsol pe toată suprafața constructției sau doar partial.

Mai multe detalii despre proiectul 3 aici

Multumim pentru atentie.

Load More Related Articles
Load More By Gavrilescu Luca
Load More In Constructii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cele mai importante investiții pe care trebuie să le faci într-o clădire de birouri

Clădirile de birouri au fost dintotdeauna unul dintre pariurile câștigătoare în domeniul i…