Home Constructii Recomandarea săptămânii: INGCOmag.ro

Recomandarea săptămânii: INGCOmag.ro

3 min read
0
0
841

INGCO, o companie recent lansată pe piața din România, produce o gamă diversificată de de scule și unelte care acoperă o varietate mare de necesități.  Viziunea companiei are la bază dezvoltarea produselor de calitate profesională la prețuri accesibile. Produsele Ingco se referă nu numai la funcție, capacitate de utilizare și aspect, dar și la eficientă, performanță și întreținere. Adică exact ce dorește consumatorul roman, fie că este avizat, fie neavizat (activități ocazionale în regim home). A fost lansat și un magazine – Ingcomag.ro. Aici puteți intra în contact și achiziționa întreaga gamă de produse INGCO.

 Dacă ne referim la unelte electrice, acestea sunt utilizate în industrie, în construcții, prelucrarea lemnului, prelucrarea metalelor și beneficiază de încrederea oferită unui instrument fiabil și accesibil.

 Uneltele de mâna profesionale sunt concepute ergonomic pentru a se potrivi cu mâinile tale și pentru a face muncă mai ușoară.

 Accesoriile pentru scule electrice sunt proiectate având în vedere toate aspectele legate de calitate, rezistență, manevrare ușoară și tot ce este nevoie pentru a duce la bun sfârșit chiar și cele mai dificile proiecte.

 Important: Sculele și uneltele din gama INGCO sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi: crom-vanadium, crom vanadiu molibden , oțel inoxidabil, pentru a mulțumi toți utilizatorii. Mânerele ergonomice, confecționate din TPR, PVC, acoperite cu cauciuc, ajută la o manevrare ușoară și o prindere comodă și precisă, lucru care duce la îndeplinirea sarcinilor fără a obosi încheieturile mâinilor.

Vă recomandăm să le încercați și să mizați pe produsele INGCO , pentru proiectele dumneavoastră.

Până săptămâna viitoare, Inspirație și Succes în proiectele dumneavoastră din Construcții!

Echipa iConstrucții.ro

Load More Related Articles
Load More By iConstructii.ro
Load More In Constructii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Dominique Bossan, CEO Knauf Insulation Europa/Orientul Mijlociu/Asia, despre  achiziția fabricii de vată minerală de sticlă Gecsat S.A

Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața materialelor izolante, par…