Home Constructii RC Europe dezvoltă un nou parc de retail în Municipiul ORADEA sub brandul NEST

RC Europe dezvoltă un nou parc de retail în Municipiul ORADEA sub brandul NEST

4 min read
0
0
329

Investitorul și dezvoltatorul ceh RC Europe, care a dezvoltat cu succes clădiri de birouri şi parcuri de retail în diferite orașe din țară își propune să își diversifice portofoliul românesc cu dezvoltarea unui nou parc de retail la Oradea. 

Acesta a anunțat achiziția terenului și obținerea autorizației de construcție pentru parcul de retail din Oradea, având o suprafață închiriabilă de 6500 de metri pătrați. Construcția va fi finalizată în anul 2020, durata de preconaizare a lucrărilor fiind de 12 luni, iar societatea CEE Estate Management se ocupă de promovarea acestuia, în calitate de consultant închiriere. 

Nest este un proiect ambițios ce va beneficia de acces și vizibilitate excelentă fiind situat langă supermarket-urile Kaufland si Lidl, de pe Calea Borșului, oferindu-le vizitatorilor  experiența unei sesiuni de cumpărături complete.  Parcul de retail va fi inaugurat în prima jumătate a anului 2020, iar închirierea proiectului este de 70% Importanți chiriași naționali și internaționali cum ar fi JYSK, Sportisimo, CCC, Pepco, Zoomania, și-au asigurat deja prezența în cadrul proiectului.

„Suntem bucuroși să anunțăm achiziția terenului și obținerea autorizației de construcție pentru parcul de retail Nest Oradea. Suntem optimiști și credem în potențialul orașului Oradea. Prin mixul de chiriași pe care îl va găzdui, Nest oferă vizitatorilor numeroase facilități, timpul fiind în favoarea clientului datorită accesării rapide a magazinului dorit, ușurinței cu care poate parca,  dar și distanței mici dintre magazine.” , a declarat Andrei Rați, Director RC Europe România

Despre RC EUROPE 

RC Europe este un investitor și dezvoltator ceh specializat în dezvoltarea, administrarea și acordarea consultanței în materie de proprietăți de retail, clădiri de birouri și rezidențiale cu operațiuni în Republica Cehă, România, Serbia și Croația. Societatea a dezvoltat și administrează mai multe clădiri de birouri, centre comerciale, clădiri rezidențiale și lanțuri de supermarketuri.

În România, RC Europe a finalizat deja proiectul unui parc de retail sub brandul Nest cu o suprafață închiriabilă de peste 3.800 de metri pătrați în Dorohoi și deține 5 clădiri de birouri în Craiova, Pitești, Drobeta și Slatina, cu o suprafață închiriabilă de peste 20.000 de metri pătrați. Societatea plănuiește, de asemenea, să dezvolte o clădire de birouri Clasa A în București sub numele ARC, cu o suprafață închiriabilă de 30.000 de metri pătrați, precum și alte parcuri de retail în Miercurea Ciuc și Sighișoara. 

Load More Related Articles
Load More By iConstructii.ro
Load More In Constructii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Dominique Bossan, CEO Knauf Insulation Europa/Orientul Mijlociu/Asia, despre  achiziția fabricii de vată minerală de sticlă Gecsat S.A

Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața materialelor izolante, par…