Home Interviu O cladire noua de birouri – Day Tower

O cladire noua de birouri – Day Tower

5 min read
0
0
284

Finalul lui 2016 este marcat de  un proiect nou, situat in zona Tribunalului Bucuresti : Day Tower. Cladirea de birouri se va construi in zona ultracentrala Unirii si se preconizeaza ca va fi finalizata la finalul anului viitor. In acest moment se afla in stadiul de executie structura nivelurilor subterane. Day Tower va avea o suprafata construita de 19.000 mp si va contine spatii de birouri de clasa A, destinate inchirierii. Cladirea ofera trei nivele de parcare subterana, dar si un spatiu de parcare pentru biciclete, dotata cu vestiare.

Etajele disponibile pentru birouri  au suprafete de 1360 mp. Arhitectura cladirii este preconizata in schema 3S+P+8E, profilandu-se ca o constructie zvelta si eleganta, o aparitie de exceptie in perimetrul ultracentral al orasului. Cele 9 etaje vor oferi o panorama larga  si spectaculoase asupra centrului  Bucurestiului, cladirea fiind situata in apropiere de Palatul Parlamentului. Day Tower este accesibil cu usurinta din zona Unirii, fiind pozitionat efectiv in mijlocul orasului. Proiectul Day Tower este o creatie arhitecturala „verde” fiind prevazut sa fie incadrat in standardele de certificare BREEAM. In acest sens, clardirea se doreste a fi un standard in domeniu, primind o cotatie minima  „very good”. Arhitectii de la Kappa Arhitects and Engineers au realizat planurile indraznete ale noii cladiri Day Tower, iar dezoltatorul elen este societatea Day Group.

Acest spatiu pentru birouri este realizat intr-un concept modern, cu decoruri verzi,  ambient elegant si plin de farmec. In acest mod, companiile care inchiriaza spatii aici vor gasi o solutie adaptata cerintelor proprii, pentru un mediu de munca productiv si sanatos. Designul receptiei este ultramodern, cu accente de mobilier dinamic, cu multimedia integrata, un peisaj urban modern. Dotarile cuprind sisteme de iluminat eficiente si fiabile, aer conditionat de ultima generatie ce asigura un ambient curat .Materialele alese pentru realizarea cladirii ofera finisaje elegante, un ansamblu armonios si reusit.  Day Tower va oferi clientilor sai monitorizare 24/24, in sistem complet CCTV, acces controlat de senzori, detectori de gaz sau fum, sisteme de prevenire a incendiilor si scheme de evacuare in caz de pericole. Cladirea va fi prevazuta cu cele mai moderne sisteme de climatizare HVAC, va beneficia de un iluminat natural de exceptie, avnd in vedere amplasamentul .

Parterul cladirii va fi destinat spatiilor comerciale, iar etajele 1-8 au suprafete inchiriabile de circa 1120 mp, ultimele nivele fiind retrase, cu 790 mp utili. Dezvoltatorul imobiliar al cladirii, Day Group, a realizat inca doua proiecte de cladiri rezidentiale: Dristor Residence si Day Residence Decebal. Piata imobiliara ce cuprinde cladirile de birouri cunoaste o dezvoltare accentuata, iar Day Tower se incadreaza in optiunile de top ale viitorilor chiriasi. O alegere inspirata, o cladire ultramoderna, pozitionata in inima orasului, Day Tower va reprezenta un punct de referinta in arhitectura moderna a Bucurestiului. Usor accesibil, un spatiu versatil, modern si eficient, Day Tower se incadreaza in proiectele de succes care se ridica acum in zona centrala veche, inlocuind vechile constructii si oferind Bucurestiului un reper arhitectural valoros. Asteptam anul viitor finalizarea acestui proiect ambitios, in inima orasului.

Load More Related Articles
Load More By Gabriela Rubtov
Load More In Interviu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Brandul de lux VINOTTI, prezent la Târgul de mobilă de la Romexpo cu noua sa colecție

Brandul de lux VINOTTI vine la Târgul de Mobilă MOBILA EXPO cu noua sa colecție de canapel…