You Are Here: Home » Constructii » Notati: 15 septembrie 2007. Incepem!

Notati: 15 septembrie 2007. Incepem!

Notati: 15 septembrie 2007. Incepem!

Buna ziua,

Am reusit sa facem un nume din domeniul meserias.ro Speram sa facem acelasi lucru si cu revista online si ulterior print, iconstructii.ro 

Am inceput asa cum ne-a taiat capul. Avem nevoie sa ne spuneti unde gresim si catre ce ar fi mai bine sa ne indreptam. Numai impreuna putem construi o revista utila tuturor. Vrem sa gasiti aici tot ce va intereseaza, in orice etapa de evolutie va aflati cu proiectele. De la alegerea locatiei, proiectare si pana la finisaje si amenajari.

Nu-i abandonam pe meseriasi!

Avem o sectiune speciala cu meseriasi din toata tara, sub forma unor anunturi. Cei care vor sa se prezente altfel au la dispozitie sectiunile din revista si categoriile pe specialitati. De toate, pentru ce trebuie!

Revista print iConstructii

O facem. Promitem! Insa trebuie sa construim mai intai o comunitate, o buna interactiune cu cei interesati si/sau care activeaza in acest domeniu. O saajunga acolo unde trebuie, cand trebuie.

Ne apucam de treaba!

De astazi, 15 septembrie 2007 proiectul revistei iConstructii intra in linie dreapta. Va invitam sa ne urmariti in fiecare zi. Avem ce sa va spune, iar informatiile noastre va vor ajuta foarte mult!

Al dumneavoastra,

Marian Gavrilescu

About The Author

Avatar
Number of Entries : 5

Leave a Comment

© Toate drepturile rezervate Revista iConstructii.ro

Scroll to top