Home Interviu Marian Pirvu, CEO Wetterbest: “Susținerea noastră este un semn de apreciere.”

Marian Pirvu, CEO Wetterbest: “Susținerea noastră este un semn de apreciere.”

3 min read
0
0
298

Wetterbest susține Salvamont România cu 50.000 de euro, pentru reabilitarea acoperișurilor bazelor montane. Programul „Suntem dedicați planetei”, în cadrul căruia s-a semnat parteneriatul, se va derula pe parcursul a 2 ani.

Prin intermediul acestui parteneriat, Wetterbest va sprijini proiectul Salvamont de refacere a acoperișurilor bazelor montane cu sisteme complete de învelitori metalice pentru acoperișuri, care asigură o izolare mai bună și sunt rezistente la condițiile meteorologice de la altitudini mari. De asemenea, Wetterbest va susține financiar montarea de panouri fotovoltaice în posturile și refugiile Salvamont care nu dispun de energie electrică.

„Avem datoria față de generațiile viitoare să contribuim la crearea unei lumi mai curate și mai sigure, iar Wetterbest este o companie responsabilă, care își propune să implementeze proiecte sustenabile pentru viitor. Salvamont este unicul serviciu de salvare montană din România. Susținerea noastră este un semn de apreciere a muncii incredibile pe care echipa Salvamont o desfășoară zilnic”, a spus Marian Pirvu, CEO Wetterbest.

Wetterbest este unul dintre cei mai importanți producători de sisteme de acoperișuri din România și din piața EEC (Europa Centrală și de Est).

Bazele dezvoltării brandului românesc Wetterbest® au fost puse de compania Depaco, înființată încă din anul 1999. După ce a trecut de la statutul de importator la cel de producător local de sisteme pentru acoperișuri, Wetterbest trece la o nouă etapă în dezvoltarea de business, fiind integrată în Grupul industrial TeraPlast, în anul 2017.

În prezent, Wetterbest face parte din Grupul Internațional Kingspan, liderul global în industria materialelor de termoizolare și de anvelopare a clădirilor, care a preluat compania începând din anul 2021.

Load More Related Articles
Load More By Gavrilescu Luca
Load More In Interviu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cele mai importante investiții pe care trebuie să le faci într-o clădire de birouri

Clădirile de birouri au fost dintotdeauna unul dintre pariurile câștigătoare în domeniul i…