Home Constructii Iulian Mangalagiu este noul Managing Director al Wienerberger România

Iulian Mangalagiu este noul Managing Director al Wienerberger România

4 min read
0
0
428

Wienerberger România anunță numirea, cu efect imediat, a lui Iulian Mangalagiu ca Managing Director și Purtător de Cuvânt al board-ului.  

Mangalagiu este un expert cu numeroși ani de experiență în domeniul materialelor de construcții. Pe lângă expertiza sa extinsă și îndelungată, înțelege în profunzime toate aspectele acestui business, datorită poziției sale anterioare ca CEO la Brikston. Înainte de aceasta, Iulian Mangalagiu a fost Business Unit Manager pentru Henkel România și Director de Marketing și Vânzări pentru Rigips România. Este inginer constructor și deține un Business EMBA, conferit de Asebuss si Universitatea Kennesaw din Georgia, SUA, precum și o diplomă de master în domeniul construcțiilor, obținută la Universitatea Tehnică de Construcții din București. 

„Suntem foarte bucuroși să îl primim pe Iulian Mangalagiu în echipa noastră și suntem convinși că gândirea sa orientată spre succes, precum și calitățile sale de leader  vor contribui la dezvoltarea, în continuare, a companiei noastre. Este, de asemenea, important să accentuăm încrederea noastră în puternica echipă de management din România, care pregătește o fundație solidă pentru creșterea accelerată a business-ului nostru în această țară. Alături de el, suntem perfect pregătiți să ne extindem poziția de leader în această piață și să devenim un furnizor de soluții integrate cu accent pe întregul exterior al clădirilor. “ afirmă Christof Domenig, CEO al Wienerberger Building Solutions. 

Wienerberger a fost prezentă în România din 1998 și este una din cele mai mari companii producătoare de materiale de construcții din țară. Această companie operează patru unități de producție pentru cărămizi din ceramică și, de asemenea, comercializează țigle ceramice sub brandul Tondach, având în total peste 300 de angajați. România este una dintre cele mai mari piețe din regiunea CEE și are o piață a materialelor de construcții pentru domeniul rezidential în plină dezvoltare. Cărămizile reprezintă unul dintre cele mai populare și frecvent utilizate materiale de construcții în această țară.  

 Ca parte a acestei schimbări organizaționale,  Corneliu Fecioru, Director Comercial al Wienerberger România, va părăsi această poziție, decizia fiind luată de comun acord. Wienerberger dorește să-și afirme aprecierea pentru Corneliu Fecioru, pentru realizările sale și pentru contribuția adusă companiei în România, pe durata celor 7 ani de lucru împreună cu Wienerberger.  

Iulian Mangalagiu este noul Managing Director al Wienerberger România
Iulian Mangalagiu este noul Managing Director al Wienerberger România


Load More Related Articles
Load More By iConstructii.ro
Load More In Constructii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Dominique Bossan, CEO Knauf Insulation Europa/Orientul Mijlociu/Asia, despre  achiziția fabricii de vată minerală de sticlă Gecsat S.A

Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața materialelor izolante, par…