Home Constructii Evenimentele comunitatii Hub Design – design, tehnologie și versatilitate

Evenimentele comunitatii Hub Design – design, tehnologie și versatilitate

4 min read
0
0
304

Designul, tehnologia si versatilitatea gasesc un punct de intalnire in noile colectii de design interior prezentate in HubDesign. Nascute datorita expertizei si simtului creativ al unora dintre cele mai prestigioase companii de design, noile colectii de design au fost prezentate in cadrul evenimentului Christmas Design, cel de-al patrulea eveniment organizat anual de  HubDesign si unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului de comunitatea de design.
Evenimentul Christmas Design este caracterizat de rafinament, eleganta si bun gust si datorita colectiilor de design ale companiilor expozante. In cadrul evenimentului Christmas Design 2019, si-au prezentat noile colectii companiile Roche Bobois, Tambour Romania, Seminee Deus. Christmas Design a fost un eveniment de succes si datorita partenerilor ParmaFood, Leonidas Universitate, Domeniul Bogdan, Schlumberger, Moritz Eis, publicatiilor CONFORT magazin si interior. 
Evenimentele HubDesign sunt un bun prilej de socializare al comunitatii de design, de destindere, dar si de consolidare a relatiilor profesionale. Renumit pentru spiritul sau prietenos, inclusiv si deschis, HubDesign, este un spatiu ideal pentru un eveniment la cele mai inalte standarde de calitate. Spatiul expozitional este transformat intr-un spatiu relational in HubDesign. Aici au loc cele mai renumite evenimente corporate. Noi dinamici relationale pot fi dezvoltate in HubDesign, iar apoi continuate pentru a mentine un nivel constant ridicat de interes si atentie.
Programeaza o vizita in HubDesign. Spune-ne care este viziunea ta, iar HubDesign va fi partenerul care se va asigura ca evenimentul tau va fi unul de succes.
Linkuri utile
Facebook:https://www.facebook.com/pg/hubdesign.ro/photos/?tab=album&album_id=1209804355876316
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC8Mv5P2GzFAFZDPvj16DrGw
Instagram: https://www.instagram.com/hubdesignromania/
Web: http://www.hubdesign.ro/
*** 
Despre HubDesign
In inima Bucurestiului, in zona Unirii, poti vedea de la distanta o cladire uimitoare, moderna, cu un design aparte, la parterul careia a luat fiinta HubDesign, cea mai buna alternativa pentru a descoperi design-ul interior. Pasiunea si dragostea pentru design au dus la crearea unui spatiu aparte, cu un concept complet diferit, care sa ofere o experienta unica celor ce ii pasesc pragul. Un loc de intalnire si explorare, unde designerii, arhitectii si consumatorii finali pot gasi produsul sau serviciul de design dorit si unde se pot organiza cele mai frumoase evenimente.

Load More Related Articles
Load More By iConstructii.ro
Load More In Constructii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Dominique Bossan, CEO Knauf Insulation Europa/Orientul Mijlociu/Asia, despre  achiziția fabricii de vată minerală de sticlă Gecsat S.A

Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața materialelor izolante, par…