Home Interviu Despre Andac Construct

Despre Andac Construct

4 min read
0
0
325

Povestea noastra a inceput in anul 2000, departe de Romania, in Italia. Portofoliul de clienti si lucrari au crescut de la an la an. Cum nimic nu este intamplator, in 2006 am fost nevoiti sa ne axam mai mult pe constructiile din Romania. Decizia a avut la baza situatia tensionata dintre cetatenii italieni si cei romani. Ne-a fost foarte greu. In Italia aveam clienti si parteneri importanti, in tara eram nevoiti sa o luam de la capat. Ne-am amintit care au fost factorii critici de succes in Italia si ne-am zis ca trebuie sa-i folosim si in Romania. Nu a fost usor, insa am reusit.

Misiunea Andac Construct

Sa fim un partener strategic pentru orice proiect imobiliar care are nevoie de Seriozitate, Respectarea termenelor, Meseriasi, Utilaje si Reputatie. Sa-i degrevam pe clientii nostri de grijile legate de constructie si sa ne asiguram de validarea facila a tuturor etapelor de executie astfel incat rezultatul sa fie un succes.

Viziunea ANDAC

O companie de constructii care se ancoreaza in mod real in necesitatile si cerintele clientilor are toate sansele sa treaca peste toate obstacolele mediului de afaceri in care-si desfasoara activitatea. Dezvoltare controlata si bazata pe multiplicarea celor trei elemente definitorii: Meseriasi, Utilaje, Reputatie.

Valorile si Credintele ANDAC

Credem intr-un mediu de afaceri corect si responsabil. Nu ne abatem de la Valori, Credinte, Obiceiuri si Traditii pentru ca sunt baza cresterii noastre sanatoase. Dispuse la compromisuri sunt foarte multe companii si persoane, nu mai este loc si pentru noi si nici nu ne dorim acest lucru. Credem in selectia corecta si responsabila a angajatilor si partenerilor. Avem principii, indicatori si filtre de securitate pe care nu le vom anula sau diminua niciodata. Investim continuu in utilaje si oameni, pentru ca numai asa ne vom putea adapta la toate cerintele clientilor nostri. Termenele de executie sunt atent si corect realizate si respectate. Daca tinem cont de toate etapele de executie, sarbatori, vreme, intarzieri controlate ale furnizorilor si de normarea activitatilor, nu avem cum sa incalcam termenele stabilite. Credem si s-a demonstrat intotdeauana ca este corecta constructia unei reputatii ca baza a sucesului continuu. Credem in oameni si in lucrurile bine facute.

Transparenta ANDAC

Toate santierele noastre au montate camere de supraveghere performante conectate la internet. Clientii nostri pot verificare in orice clipa ce se intampla pe santierul lor. Este modul prin care ne asiguram de transparenta completa fata de clienti. In plus, informam, cu o ritmicitate stabilita anterior, clientii despre statusul lucrarilor.

Load More Related Articles
Load More By Gavrilescu Marian
Load More In Interviu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Evoluții pozitive pe piața construcțiilor în 2018 – 2019

Piața construcțiilor a avut o evoluție pozitivă în anul 2018, iar previziunile pentru 2019…