Home Constructii Cum arată și cât costă cea mai scumpă casă din lume.

Cum arată și cât costă cea mai scumpă casă din lume.

3 min read
0
0
204

 Nile Niami a fost un producător de film de mâna a doua, cu 11 filme la activ, care a lăsat cinematografia pentru imobiliare. A început să renoveze case, pentru ca apoi să le vândă şi a progresat rapid în noua lui meserie. A dat prima lovitură cu o casă construită în Holmby Hills, pe care i-a vândut-o cu 44 de milioane de dolari unui şeic din Arabia Saudită. Şi-a continuat ascensiunea în acelaşi cartier din Los Angeles, unde i-a vândut o casă de lux şi rapperului P. Diddy, pentru 39 de milioane de dolari.

Cum arată și cât costă cea mai scumpă casă din lume. FOTO

 După ce a început să lucreze cu arhitectul Paul McClean, Nile Niami a trecut la un alt nivel. Cel mai curajos proiect al său este o casă uriaşă, din Bel Air, un cartier în care locuiesc sau au locuit personalităţi precum Ronald Reagan, Will Smith, Jennifer Aniston, Beyonce, Jay Z sau Clint Eastwood.

Cum arată și cât costă cea mai scumpă casă din lume. FOTO

 Casa se întinde pe o suprafaţă de 9,300 m2 şi construirea ei a durat nu mai puţin de opt ani. Costurile au fost uriaşe. 340 de milioane de dolari a costat contrucţia, despre care mulţi specialişti spun că ar putea fi transformată foarte uşor în scopuri comerciale. Vila uriaşă dispune de un club, un garaj în care încap 50 de maşini, un cinematograf, o sală de bowling şi de cinci piscine. Vila este construită pe un deal din Bel Air, aşa că dispune şi de o privelişte minunată, însă până acum nu şi-a găsit un cumpărător, pentru că are un preţ exorbitant: 500 de milioane de dolari. Odată cu achiziţionarea vilei, potenţialul cumpărător se va putea mândri că are cea mai mare şi cea mai scumpă casă din lume.

Load More Related Articles
Load More By Gavrilescu Luca
Load More In Constructii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cele mai importante investiții pe care trebuie să le faci într-o clădire de birouri

Clădirile de birouri au fost dintotdeauna unul dintre pariurile câștigătoare în domeniul i…