Home Constructii Cum alegem cabina de duș perfectă? Idei, tipuri, forme și dimensiuni disponibile.

Cum alegem cabina de duș perfectă? Idei, tipuri, forme și dimensiuni disponibile.

6 min read
0
0
238Ei bine, nu toţi preferă căzile de baie şi optează pentru ceva mai practic: cabina de duş. Aceasta, la fel ca şi cada de baie, este disponibilă pe mai multe forme şi mărimi, cu specificaţii diverse. Datorită acestei diversităţi este imposibil să nu găsiţi o cabină de duş potrivită design-ului băii și nevoilor dumneavoastră. În acest articol vă voi prezenta tipurile de cabine de duș și câteva sugestii de achiziție.

Dar, înainte de toate… sunt câteva puncte ce trebuie luate în considerare: bugetul – cât sunteți dispuși să cheltuiți pe o asemenea minunăție; spațiul disponibil – cât loc aveți la dispoziție, de cât loc este nevoie să montați o cabină de duș; design-ul băii – trebuie să aveți în vedere o viziune globală asupra băii dumneavoastră pentru a alege modelul perfect de cabină de duș; caracteristicile cabinei de duș – forma dorită, materialul din care este fabricată, dimensiunile, etc.

TIPURI POPULARE pentru CABINE DE DUȘ

Cabinele semirotunde

De obicei, acest tip de cabină de duș se montează pe colț și adaugă un plus la esteticul băii. O alegere potrivită din punct de vedere al design-ului și al bugetului este cabina de duș semirotundă, Colorado. Este o cabină de duș fabricată din aluminiu și sticlă securizată, cu finisaj din crom. Sticla are o grosime de 6 mm, iar închiderea ușilor este etanșă, batantă. Este disponibilă pe marimi de 90 x 190 cm sau 80 x 190 cm și este recomandată montarea pe o cădiță de duș specială.

Cabinele pătrate

Cabinele pătrate sunt cele simple și cele mai utilizate de majoritatea cumpărătorilor. În acest sens, cabina de duș pătrată Salia este perfectă pentru iubitorii de simplitate. Este fabricată din sticlă transparentă, are deschidere pe colț, uși culisante din două bucăți. Pe lângă acestea, cabina de duș vine cu cădița de duș Tracy la un preț promoțional.

Cabinele walk-in

Acest model este mai degrabă un fel de paravan, montat pe perete. Este, desigur, ceva modern și dă o nuanță de eleganță camerei de baie. Paravanul de duș Easy este din sticlă securizată de 8mm, tratată standard cu Aquaperle. Ușa și peretele lateral sunt inversabile. Dacă doriți ceva mai ieșit din aria comună, optați pentru cabinele de duș de tip walk-in.

Cabinele dreptunghiulare

Acestea sunt ceva mai spațioase decât cele cubice/pătrate și necesită alocarea unui spațiu mai măricel. Cabina de duș Brilliant a brandului RAVAK este o opțiune cu totul deosebită deoarece are o suprafață destul de mare, este formată din 2 panouri de sticlă securizată și 2 elemente (unul fix și o ușă) și are un mâner anti-alunecare. Se fabrică pe dimensiuni pornind de la 80 x 80 cm până la 120 x 90 cm.

Cabinele cu hidromasaj

Cu toții știm sau cel puțin am auzit de beneficiile hidromasajului. Pe lângă căzile de duș cu hidromasaj, s-au inventat de-a lungul timpului și cabinele de duș cu hidromasaj. Acestea sunt mult mai pretențioase decât cabinele de duș normale și mult mai elegante și moderne. Totodată, sunt mult mai costisitoare, dar merită din orice punct de vedere. Cabina de duș Minima  are o multitudine de beneficii, se livrează cu cădiță de duș și scăunel și are tot ce și-ar putea dori orice iubitor de hidromasaj.

Load More Related Articles
Load More By Gavrilescu Luca
Load More In Constructii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cele mai importante investiții pe care trebuie să le faci într-o clădire de birouri

Clădirile de birouri au fost dintotdeauna unul dintre pariurile câștigătoare în domeniul i…