Home Constructii Produse Catalog Swisspor 2019 – Nou!

Catalog Swisspor 2019 – Nou!

2 min read
0
0
206

Swisspor este o companie de origine elvetiana din domeniul izolatiilor. Cu o experienta de peste 50 de ani, compania s-a extins in mai multe tari europene, desfasurandu-si activitatea in 17 fabrici, in prezent. Pe piata din Romania a aparut in 1998 si de atunci s-a bucurat de un succes rasunator, devenind unui dintre cei mai important furnizori de sisteme si produse termo, fono si hidroizolatii.

Strategia firmei este gandita pe termen lung, investind constant in retehnologizari si extinderi. Experienta de peste 20 de ani pe piata romaneasca, agentii de vanzare si distributie profesionisti si seriozitatea serviciilor caracterizeaza compania Swisspor Romania ca un partener respectat si de incredere. In Romania, exista doua unitati Swisspor, una la Ploiesti si una la Cluj, ambele cu o echipa solida in cadrul careia perseverenta manageriala si daruirea personalului calificat pozitioneaza activitatea pe coordonatele calitatii totale.

In luna Februarie a acestui an, compania Swisspor au lansat un nou Catalog pentru anul 2019. La o scurta analiza, am observant ca acest catalog cuprinde produse si sisteme pentru izolarea termica, hidroizolatii si accesorii. Asadar in catalog gasim informatii despre swisspor EPS, swisspor LAMBDA, swissporXPS, swisspor ROC, swisspor ECOBIT si swisspor BIKUTOP.

Va invitam sa rasfoiti Catalogul Swisspor 2019 pentru a descoperi gama complete de produse fabricate si comercializate de firma Swisspor.

Load More Related Articles
Load More By iConstructii.ro
Load More In Produse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Dominique Bossan, CEO Knauf Insulation Europa/Orientul Mijlociu/Asia, despre  achiziția fabricii de vată minerală de sticlă Gecsat S.A

Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața materialelor izolante, par…