Home Interviu Bogdan Dobre, CEO Grupul Holcim Romania & Market Head Moldova:”Mulțumim medicilor.”

Bogdan Dobre, CEO Grupul Holcim Romania & Market Head Moldova:”Mulțumim medicilor.”

2 min read
0
0
321

Grupul Holcim România continuă lupta împotriva Covid-19 și vine din nou în sprijinul spitalelor din comunitățile locale, cu o sponsorizare de 730.000 de euro.

Astfel, 19 de spitale Covid și suport – Covid din județele Alba, Arad, Argeș, Bihor, Brasov, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Iași, Neamț, Prahova, Timiș și din municipiul București au primit sprijin financiar. Fondurile vor fi folosite pentru achiziționarea de aparatură medicală și pentru echipamente de protecție necesare în lupta împotriva pandemiei.

„În aceasta perioadă provocatoare pentru întreaga societate, trebuie să avem grijă cu prioritate de cei aflați în nevoie și totodată de personalul din sistemul medical, care luptă de aproape doi ani împotriva acestei pandemii. Profit de ocazie să le mulțumesc încă o dată medicilor pentru eforturile pe care le fac zi de zi pentru a salva vieți”, a declarat Bogdan Dobre, CEO Grupul Holcim Romania & Market Head Moldova.

Grupul Holcim România continuă astfel să sprijine sectorul medical în lupta împotriva COVID-19, suma totală donată în perioada 2020-2021 către spitale ajungând la 2,2 milioane de euro

Holcim este o divizie emblematică de materiale de construcții și agregate, cu sediul în Elveția, a Grupului Holcim. Compania inițială a fost fuzionată la 10 iulie 2015 cu Lafarge pentru a forma LafargeHolcim ca nouă companie și a fost redenumită Holcim Group în 2021.

Load More Related Articles
Load More By Gavrilescu Luca
Load More In Interviu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cele mai importante investiții pe care trebuie să le faci într-o clădire de birouri

Clădirile de birouri au fost dintotdeauna unul dintre pariurile câștigătoare în domeniul i…