Home Constructii Produse Alukönigstahl România, furnizor pentru noul ansamblu de birouri The Bridge 1 și 2

Alukönigstahl România, furnizor pentru noul ansamblu de birouri The Bridge 1 și 2

5 min read
0
0
357
Alukönigstahl The Bridge 1 ©Vlad-Patru

Alukönigstahl România, specialistul în sisteme de aluminiu, oțel și PVC de cea mai înaltă calitate, a furnizat, pentru noul ansamblu de birouri The Bridge 1 și 2, aproximativ 20.000 de metri pătrați de sisteme de pereți cortină din aluminiu de la unul dintre partenerii săi strategici – Schüco International. The Bridge, cu un spațiu închiriabil de 58.079 mp, este un răspuns arhitectural care îndeplinește cele mai importante cerințe tehnice de sustenabilitate și de performanță energetică, fiind certificat LEED Platinum. Acest fapt contribuie la un mediu de viață și de muncă mai plăcut pentru cei care lucrează în aceste clădiri. Confortul termic, fonic și siguranța în exploatare a beneficiarilor din spațiile de birouri sunt susținute de fațada vitrată – aproximativ 20.000 mp de sisteme de pereți cortină din aluminiu FW 50+ de la Schüco. Pentru a fi în conformitate cu dorințele arhitectului, pentru acest proiect s-a livrat un capac presor extrudat special. Pentru ventilația naturală, în peretele cortină au fost prevăzute 190 de ferestre cu deschidere tip clapă spre exterior.

„Ne bucurăm că am continuat parteneriatul cu proiectul The Bridge, acesta fiind o încă o colaborare de succes care ne-a permis să furnizăm sisteme performante în cele mai noi clădiri de birouri din București. Clădirea The Bridge 1 este o reușită și ca urmare ne-am dorit ca și în cea de-a doua să înregistrăm aceleași rezultate, iar sistemele furnizate răspund cu succes cerințelor arhitecturale actuale. În plus, serviciul de consultanță tehnică a contribuit constant la bunul mers și la reușita proiectului”, afirmă Attila Beer, Administrator Alukönigstahl România și Republica Moldova.

După aproape 20 de ani de prezență pe piață a sistemului Schüco FW 50+, acum există o soluție îmbunătățită pentru faţade vitrate în construcții rezidențiale și comerciale: Schüco FWS 50. Acesta este un sistem pentru pereți cortină care se caracterizează prin prelucrare simplă și eficiență energetică ridicată, și care face posibilă realizarea unor construcții cu pereți cortină, cu suprafețe vitrate mari. Sistemul realizează o foarte bună izolare termică datorită noilor izolatori cu geometrie specială. Ferestrele cu deschidere tip clapă spre exterior prezintă avantaje funcționale, care se combină cu caracteristicile arhitecturale și de design. Din punct de vedere estetic, deschiderile mari devin posibile și pot fi integrate cu ușurință în fațade cu diverse geometrii, chiar și cu cercevele cu greutăți de până la 250 kg. În plus, paleta largă de vitraje permite particularizarea soluțiilor în funcție de cerințele proiectului, izolația termică fiind asigurată printr-un vitraj triplu, cu grosimea sticlei de până la 52 mm. Pe lângă sistemele inovatoare, unul dintre serviciile acordate gratuit de către Alukönigstahl partenerilor săi, atât pentru proiecte de arhitectură, cât și pentru execuție, este serviciul de consultanță tehnică ce asigură reușita tuturor proiectelor.

Despre Alukönigstahl România

Load More Related Articles
Load More By iConstructii.ro
Load More In Produse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Dominique Bossan, CEO Knauf Insulation Europa/Orientul Mijlociu/Asia, despre  achiziția fabricii de vată minerală de sticlă Gecsat S.A

Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața materialelor izolante, par…