Home Constructii Alukönigstahl România, furnizor de sisteme de pereți cortină pentru clădiri de birouri

Alukönigstahl România, furnizor de sisteme de pereți cortină pentru clădiri de birouri

2 min read
0
0
202

Alukönigstahl este o companie de succes, activă în Europa, care se află la a patra generație în proprietatea familiei König. Aceasta oferă, sub semnul calității RHS, țevi din oțel, de diferite forme, pentru domeniul confecțiilor metalice, al construcției de poduri, mașini și utilaje, precum și pentru construcția de automobile sau vapoare. Munca în echipă și dezvoltarea inovativă a produselor au propulsat Alukönigstahl în poziția de lider de piață, iar, de aproape 60 de ani, există o alianță cu doi producători internaționali de sisteme renumite: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu și experți în PVC și Jansen, specialist în profilele din oțel.

Din 1995 a fost înființat și Alukönigstahl România, cu sediul si depozitul centrale în București. Cu ajutorul celor peste 3000 de parteneri din domeniul investițiilor imobiliare, arhitecturii și construcțiilor metalice, în ultimii 23 de ani Alukönigstahl România a realizat peste 5000 de proiecte și construcții reprezentative, dintre care amintim: Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iași, Cluj și Timișoara.

​Construită într-o zonă cu locuințe modeste și blocuri din perioada comunistă, clădirea LSG demonstrează că designul eficient energetic și noile tehnologii sunt compatibile și recomandabile chiar și în cazul unei localizări în centrul aglomerat al orașului, pe un teren de dimensiuni mici, fără a influența imaginea de ansamblu a clădirii și fără a necesita compromisuri din punctul de vedere al conceptului arhitectural.

sursa foto: Alukönigstahl România

Load More Related Articles
Load More By iConstructii.ro
Load More In Constructii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Dominique Bossan, CEO Knauf Insulation Europa/Orientul Mijlociu/Asia, despre  achiziția fabricii de vată minerală de sticlă Gecsat S.A

Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața materialelor izolante, par…